Fioccobed (orthopedische hondenmatras)

Categorie: 
Shop

 
Het Fioccobed is een orthopedische hondenmatras die bestaat uit 10cm dik polyether schuim dat zacht, veerkrachtig en vormvast is. Deze comfortabele hondenmatras is geschikt voor veeleisende honden zoals sporthonden, oudere honden of honden met gewrichtsklachten als gevolg van erfelijkheid, overbelasting of aandoeningen. Het Fioccobed bestaat in 2 maten, nl medium 80 x 50 x 10 cm of large 100 x 80 x 10 cm.

De matras zit in een tricotnet waardoor de buitenkant eenvoudig en vlot afneembaar is. De hoes bestaat uit ofwel een waterafstotende stof (eenvoudig te reinigen en wasbaar op 30°) ofwel een namaakleder (eenvoudig te reinigen).

Accessoires:

  • Fleece hoeslaken (antraciet grijs) : is uw hond extra vuil en nat dan is die vlug droog met de fleece. De fleece gaat makkelijk in de wasmachine.
  • Uniek hoeslaken : afhankelijk van het seizoen en de stoffenmode worden hoeslakens gemaakt die slechts eenmalig verkrijgbaar zijn.
  • Incontinentie hoeslaken : herbruikbaar en absorberend, op maat gemaakt voor de Fioccobedden. Voor dit hoeslaken wordt hetzelfde materiaal gebruikt als voor mensen