FysioPet

Categorie: 
Therapie

In samenwerking met dierenartspraktijk Wellopet, hebben wij een nieuw programma gemaakt. In dit programma combineren we massage en Body&Balance met als doel honden soepeler en fitter te maken.

Mijn hond wil de trap niet meer op." "Het opstapje voor de auto is te hoog voor hem." "Lange wandelingen lukken niet meer." "Hij ligt veel vaker neer dan vroeger."

Herkenbaar? Je bent niet alleen. 1 hond op 5 krijgt vroeg of laat gewrichtsproblemen. Bij honden ouder dan 8 jaar heeft 80% last van artrose. Maar honden zijn enorm goed in het verbergen van pijn, zeker als die pijn chronisch van aard is. Het zijn die kleine veranderingen in gedrag die jou aantonen dat je hond jouw hulp nodig heeft. Een trip naar de dierenarts is dan een must, maar net zoals bij mensen, hebben ook honden nadien baat bij behandeling door een massagetherapeut. Daarom is er bij WelloPet FysioPet. Een plan om je hond weer soepeler te laten bewegen en de pijn te bestrijden, gesteund op massage en bewegingsoefeningen.

Wat doet FysioPet?

In individuele en/of groepsworkshops leren we je aan hoe je met massage en bewegingsoefeningen jouw hond een betere levenskwaliteit kan bieden. FysioPet biedt je een plan aan waarbij je hond opgevolgd wordt, zodat we werken tot er een oplossing is.

Massage:

  • Ondersteuning van de gewrichten
  • Soepel houden van de verschillende weefsels
  • Verlichten van pijn

Bewegingsoefeningen:

  • Bespiering stimuleren, spierafbouw afremmen
  • Gewrichten in beweging houden ("Rust roest")

Heb je er al zin in? FysioPet is maar 1 mailtje van je weg. Of check de website van Wellopet.

FysioPet, op maat voor elke hond!